2024. szeptember 08. vasárnap

XXIV. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2. NAP KÉPEKBEN

Vissza

JUHÁSZFESZTIVÁL

Második nap

Úgy alakult, hogy még kevesebb lehetőségem volt fotózni, mint előző nap, így nagyon sok jó témáról csúsztam le, sajnos. Nagyon sok fontos helyen nem tudtam ott lenni, abban bízok, hogy a rendezvényt dokumentáló profiktól kapunk majd jó képeket, és nem nagy gond, hogy én inkább csak baráti képeket készítettem. Mai nap a Nagybocskó testvérvárosunkkal is érdemben foglalkoznom kellett vendéglátóként, a tánccsoporttal külön elment vagy két órám (a táncos lányokról, a Dalma Dance és a KVAMI tánctanszak fellépőiről majd egy külön válogatást közreadok hamarosan, amint lesz kis időm átfutni a közel 600 képet, és kiválogatni 80-at, amit egyszerre a Facebook felenged). Emellett nem tagadom: itt is, ott is elidőztem, örültem pár embernek, akiket ritkán látok. Szóval, rövidnek tűnt a nap, fotográfia tekintetében a fő „alkotásom" a táncos lányok lettek, így most csak a maradék pár képből adok közre egy szűk válogatást, ami habár messze nem reprezentálja a részvétel létszámát, hangulatát, de ismét hátha örömet okoz az azokon szereplők szeretteinek.

A biztosításban résztvevőkkel beszélgetve, ők más rendezvények létszámát ismerve 10 ezer fölötti létszámra becsülik a tegnapi napot (tapasztalataik alapján 12-15 közülit tippeltek), s a mai napon is közelíttette a 10 ezres létszámú látogatót a rendezvény. S bár pontos számokkal nem bírunk, mindneképpen egy nagy látogatottságú remek rendezvényt zártunk, ami továbbra is szűkebb térségünk legnagyobb ilyen hagyományőrző rendezvénye. A konstruktív, javítószándékú észrevételeket természetesen köszönöm továbbra is, biztos, hogy mindenen lehet javítani, de azt gondolom, hogy a kollégáim kitettek magukért, és ami a rendezői stábon múlott, azt megtették, hogy egy remek hangulatú programcsokrot adjanak át a látogatóknak ebben a két tartalmas napban.

Így jelen soraimmal ezúton is hálásan, nagyon köszönöm a szervezés legfontosabb motorjának („lelkének“) számító Narancsik Boglárka kolléganőmnek a lelkiismeretes, fáradtságos munkát, nem kis kör volt. Hasonló hálával köszönöm minden más kollégámnak is, akik a szervezésben, lebonyolításban részt vettek, és külön köszönöm a „partifelelős“ Tóth Lajos és Kántor Lajos képviselő uraknak és Dékányné Madarász Piroskának a sok segítséget, ötletet, részvételt. Alpolgármester asszony és dr. Szabó Zoltán nyugalmazott polgármester úr részére a testvérvárosi protokoll feladatokat köszönöm, nagy segítség volt, hogy magukra vállalták a házigazda szerepet, minél inkább tehermentesítve engem és a kollégáimat egyaránt. Köszönöm mindazoknak továbbá, akik kilátogattak a rendezvényre, és értelmet adtak több hónapnyi munkának! Köszönöm a szponzoroknak, támogatóknak, minden helypénzt fizetőnek, hogy hozzájárultak a rendezvény finanszírozásához! Köszönöm az égieknek, hogy a csapadék alkalmazkodása méltányos volt a rendezvényhez, bátran kérem azonban: most már eshet, kell a túrkevei tájnak az eső!

Kollégákkal fogunk beszélgetni, fogjuk értékelni, tanulunk a rendezvényből ismét, és bízunk benne, hogy jövőre még jobb, még nagyobb, még tartalmasabb Juhászfesztivállal állhatunk a látogatónk elé. Mindenkinek köszönünk mindent!

GALÉRIA:

Polgármesteri beszámolók

Polgármesteri beszámolók
A kurta kocsma esete az Agrárkamarával, avagy egy döntés megszületésének az útja
A kurta kocsma esete az Agrárkamarával, avagy egy döntés megszületésének az útja
2024. június 13.
(Semmi fontos, csak egy történet a döntéshozásról, annak, akit érdekel) Az Agrárkamara nem...
Na, akkor ezzel megvagyunk.
Polgármesteri beszámolók
2024. június 09.
„Itt járt SRB“
Polgármesteri beszámolók
2024. június 08.
Bíboros bársonyfénybe vonja a Kinizsi utat a lemenő Nap
Polgármesteri beszámolók
2024. június 07.
Polgármesteri beszámolók
Túrkevei választások eredményei a számok tükrében
Túrkevei választások eredményei a számok tükrében
2024. június 12.
A végeleges eredmény óta „rádiócsendben“ voltam, szerencsére egy olyan helyén az...
Megemlékeztünk a Nemzeti Összetartozás Napjáról
Polgármesteri beszámolók
2024. június 05.
Egy fogadás margójára
Polgármesteri beszámolók
2024. június 01.
Megindult a mozi átfogó felújítása
Polgármesteri beszámolók
2024. május 22.

Városunk szolgáltatásai

Az ikonok közül válassza ki a kívánt kategóriát és kattintás után megjelenik a térképen a pontos helye az adott szolgáltatásnak. A térképen megjelenő ikonra kattintva megtalálja a szolgáltatás részletes információit.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletes információra van szüksége valamelyik szolgáltatásukkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi üzenetküldő segítségével és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Túrkeve Városi Önkormányzat elérhetőségei:

Üzenet

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.