Pályázati felhívás: Bursa Hungarica Önkormányzati ösztöndíjpályázat 2019

  • Beküldve: 2018. 10. 04.

Túrkeve Város ÖnkormányzatTúrkeve Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2019. évre Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot ír ki Ta illetékességi területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos helyzetű,szociálisan rászoruló

1. felsőoktatási hallgatók számára a 2018/19. tanév második és a 2019/20. tanév első félévére vonatkozóan ( „A” típusú pályázat) - A részletes pályázati leírás itt letölthető.
2. felsőoktatási tanulmányokat először kezdeni kívánó fiatalok számára ( „B” típusú pályázat) - A részletes pályázati leírás itt letölthető.

A részletes feltételekről, tudnivalókról a pályázati kiírásban tájékozódhat!
A pályázati kiírás letölthető itt vagy átvehető a Túrkevei Polgármesteri Hivatal fsz. 10-es irodájában és a Titkárságon.

A pályázat beadásához egyszeri pályázói regisztráció szükséges az EPER-Bursa rendszerben, melynek elérése:
https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.
A pályázati űrlapot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva, papíralapon, a megjelölt kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani.
A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:
2018. november 6.

 

A pályázat benyújtásának helye:

Túrkevei Polgármesteri Hivatal
5420 Túrkeve, Petőfi tér 1.
(fsz. 10-es iroda vagy az emeleti Titkárság)

 

A pályázatok 2018. december 6-ig kerülnek elbírálásra. A döntésről az önkormányzat az EPER-Bursa rendszeren keresztül elektronikusan értesíti a pályázókat.

Túrkeve Város Önkormányzata