Településképi arculati kézikönyv és Településképi rendelet

  • Beküldve: 2017. 11. 23.
Településképi arculati kézikönyv és Településképi rendelet

Elkészült Túrkeve Város Településképi arculati kézikönyv véleményezési dokumentációja és Településképi rendelet tervezete

Túrkeve Város Önkormányzata tájékoztatja partnereit (a város lakosait, a városban ingatlannal rendelkezni jogosultakat, a városban működő civil szervezeteket, érdekképviseleti szerveket és a környezet védelméről szóló 1996. évi LIII. törvény szerinti egyesületek helyi szervezeteit), hogy elkészítette a Településképi Arculati kézikönyvet és a településképi rendelet tervezetét.

Az elkészült rendelet-tervezet Túrkeve Város közigazgatási területén megállapítja a helyi építészeti örökség területi és egyedi védelmét, meghatározza a településképi szempontból meghatározó területeket, a településképi követelményeket, a településkép-érvényesítési eszközeit.

A letölthető dokumentációk:
Településképi arculati kézikönyv véleményezési dokumentáció
Településképi rendelet tervezet

Tájékoztatás céljából az Önkormányzat lakossági fórumot szervez, melynek időpontja és helyszíne:
2017. december 1-én 13.00 óra
Túrkeve Város Polgármesteri Hivatala - Városháza

5420 Túrkeve, Petőfi tér 1.

A partnerek 2017. december 09-ig tehetnek írásban észrevételeket, javaslatokat postai úton a hivatalnak címezve (Túrkeve Város Polgármesteri Hivatala, 5420 Túrkeve, Petőfi tér 1.) vagy elektronikus úton a foepitesz [at] turkeve.hu (subject: Telep%C3%BCl%C3%A9sk%C3%A9p) email-címen.